Huddinge vann målrik match mot Skövde

På söndagseftermiddagen tog Huddinge sin andra raka seger i AllEttan när man vann mot Skövde med 7-4, en match där tredje perioden blev en riktig målexplosion.

Skövde tog ledningen i matchen efter att man brutit ett uppspel från Huddinge. I slutet av perioden kunde Huddinge kvittera och gå till pausvila med oavgjort resultat. Skövde kunde även ta ledningen i den andra perioden, men Huddinge kunde kvittera i numerärt överläge och innan perioden var till ända kunde man också ta ledningen.

I den tredje perioden exploderade målskyttet och det var främst Huddinge som gjorde mål. Skövde kom tillbaka både en och två gånger innan Huddinge till slut kunde dra ifrån till 7-4 efter att Fabian Lundh avslutat målskyttet med två raka mål.