Inför Kalmar

Ny hemmamatch på onsdag 20 jan kl 19.00 då Kalmar kommer på besök i Soft Center Arena. KRIF som ännu inte förlorat under ordinare tid är på jakt efter nya poäng för att kunna klättra i tabellen.

Det är en speciell säsong och fortsatta restriktioner gäller även i Vårserien. Detta innebär stort intäktstapp i våra kiosker och för vår biljettförsäljning på våra hemmamatcher. Köp gärna en ”Soffbiljett” eller en ”Fiktiv biljett” och se matchen online. Tack för ditt stöd!

Datum: Onsdagen den 20 januari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Soft Center Arena
Livesändning: Se matchen live här!

Soffbiljett: Köp en soffbiljett för 50 kr så ingår en 50/50-lott med chans till finfina priser! Swisha 50 kr till 123 25 242 88.

Fiktiv entrebiljett inklusive grillad korv med bröd, 100 kr. Swisha till 123 33 847 65, märk med ”Entré”.

Huvudtränare Emil Ivanson inför matchen:

Härlig seger och viktiga poäng mot Tranås senast. Efter en jobbig start fick vi utdelning till slut. Vad tar ni med er från denna match?

– Skönt att kunna hämta tillbaka 0-2 till seger. Tycker första perioden är jämn, även om Tranås får ett tidigt ledningsmål så tycker jag att vi spelar en okej period. Andra perioden tycker jag är våran, vi vinner kamperna där ute och det gör att vi får spela mycket med puck. Vi har några PP där i andra perioden som vi behöver förvalta på ett bättre sätt, det sena 2-2 målet där ger oss en grym energi. Väl i tredje perioden så tycker jag att Basses mål visar vägen och dem andra hakar på. Vi krigar och spelar ett fantastiskt PK. Tycker vi är väl värda segern, och skönt att få med oss en trepoängare.

Nu väntar Kalmar på onsdag och ännu en svår match, hur laddar ni om?

– Det är precis det som är utmaningen, att efter en seger eller förlust kunna ladda om oavsett vad. Vi ska ta med oss dem bra grejerna från senast i denna matchen. Det gäller för oss att vara disciplinerade och inte ta på oss några onödiga utvisningar, då dem är riktigt bra i Power Play just nu. Sedan är dem offensivt skickliga och där gäller det att inte ge dem massa ytor och tid, minimera det genom att ligga nära och vara jobbiga. Vi behöver bli bättre i vårt PP, och det har vi gnuggat på med här nu måndag och tisdag.

Läget i truppen, hur är status med Ekan?

– Vi har räknat bort Jonathan Karlsson en längre tid, det gör vi även med Marcus Jörgensen nu. Ekan är från dag till dag och vi kan i dagsläget inte säga om han spelar eller inte mot Kalmar.

Lycka till!

– Tack så mycket!