Målexplosion mot Wings

En stark förstaperiod och sistaperiod bäddade för storsegern borta mot Wings ikväll med 2-8. Viktor Ehn var starkt bidragande till segern med sitt hattrick.

Hemmalaget Wings fick inleda med ett powerplay när matchen bara var en halvminut gammal. Inga mål föll dock, istället var det Strömsbro som skulle ta ledningen när Johan Eriksson var sist på pucken. 0-2 kom strax innan powerbreak och då var det vår kapten Viktor Ehn som noterades i målprotokollet. Strömsbro slog inte av på takten och inom loppet av en minut och 14 sekunder hade man ökat på till både 0-3 och 0-4 när Viktor Ehn gjorde sitt andra mål för kvällen. Det målet kom i numerärt överläge.

Trots att båda lagen fick chansen i numerärt överläge föll inga mål i den andra perioden. Annat skulle det bli i den tredje och sista perioden. Wings fick in ett reduceringsmål när man fick spela fem mot tre till 1-4 men sedan drog Rallarbo ifrån till 1-6 och slutresultatet skrevs till slut till 2-8 efter att Viktor Ehn fullbordat sitt hattrick och gjort det sista målet i matchen. Noterbart är att lånen från Brynäs Viktor Persson och Adam Dahlström gjorde sina första mål i Hockeyettan ikväll. Adam Matsson klev av isen med en räddningsprocent på 94,29%.

Wings HC Arlanda – Strömsbro IF 2-8 (0-4, 0-0, 2-4)
Skott: 35-28 (11-7, 9-11, 15-10)
Utv: 10-14 (2-2, 4-6, 4-6)

0-1 (06:37) Johan Eriksson (Marcus Lindblom, Alexander Ljungkrantz)
0-2 (11:38) Viktor Ehn (Max Pålholm, Martin Naenfeldt)
0-3 (16:01) Gabriel Deutsch (Victor Barrögård)
0-4 (17:15) Viktor Ehn (Johan Eriksson, Viktor Persson) PP1
1-4 (45:41) Sebastian Lindström (Marcus Karlsson, Jesper Andersson) PP2