Första förlusten i vårserien

Det blev en förlust i kvällens hemmamatch mot Segeltorp med 3-4 efter att gästerna avgjort i den tredje perioden.

Strömsbro fick ett hett läge direkt men Erik Broman blev då upphakad när han skulle avsluta och hemmalaget tilldömdes en straff. Den tog Johan Eriksson hand om och han fick ner målvakten långt och kunde sedan kyligt lägga in pucken ovanför till 1-0. Man hade bud på 2-0 när Viktor Ehn kom på friläge men målvakten räddade.

Den andra perioden innehöll många utvisningar från båda lagen, bland annat ett varsitt matchstraff. Segeltorp skulle få in en kvittering till 1-1 genom Razmuz Waxin Engback i ett av deras powerplay. Men kort därefter återtog Strömsbro ledningen till 2-1 när Adam Dahlström gjorde sitt första mål i matchen på en retur. En kvittering från bortalaget skulle dock komma igen när Samuel Duggan var sist på pucken till 2-2.

Adam Dahlström skulle göra sitt andra mål i matchen när han gav Strömsbro ledningen igen med 3-2 i inledningen av den tredje perioden, men Segeltorp skulle skicka in ännu en kvittering till 3-3 och man skulle även ta ledningen med 3-4 och avgöra matchen i numerärt underläge. Trots att Strömsbro tog ut målvakten och försökte få till en kvittering lyckades man inte och Segeltorp vann matchen.

Strömsbro IF – Segeltorps IF 3-4 (1-0, 1-2,1-2)
Skott: 42-31 (12-13, 12-9, 18-9)
Utv: 41-43 (4-2, 37-35, 0-8)

1-0 (00:25) Johan Eriksson PS
1-1 (32:36) Razmuz Waxin Engback (Nicklas Sjölund) PP1
2-1 (36:23) Adam Dahlström (Gabriel Deutsch) PP1
2-2 (39:01) Samuel Duggan (Adam Winborg, Anton Larsson)
3-2 (42:38) Adam Dahlström (Max Pålholm, Victor Barrögård)
3-3 (48:56) Anton Larsson (Joel Thulin, Adam Winborg)