Per Gustafsson inför Karlskrona HK

Match ikväll mot Karlskrona HK som kommer på besök till Smedjehov en riktig värdemätare för HC Dalen enligt tränare Per Gustafsson: ”Karlskrona är ett lag med en bra verktygslåda så det gäller att vara påkopplade från början”

 

HC Dalen har fått en minst sagt bra start av den södra Allettan där man ligger på en andraplats bakom Nybro. Karlskrona däremot har haft det lite tyngre i inledningen och ligger precis ovanför strecket på en sjätteplats, ingenting som man ska lägga något större värde vid utan det är ett spelskickligt lag man ställs emot under onsdagskvällen enligt Dalens tränare Per Gustafsson:

-Karlskrona är ett spelskickligt lag med en bra verktygslåda att plocka fram, det finns ordentligt med skills i laget så det gäller att vara påkopplade redan från början och jobba hårt. Dom har haft en tuff start och kommer från

en förlust och ser man dessutom till tabelläget så ska man veta att det är ett desperat lag vi möter så det är inget snack om att dom kommer göra allt för att försöka få med sig poäng.

Dalen kommer från en klar 7-2 vinst mot Mörrum och laget ångar på i toppen av tabellen en tabell som man i laget inte tittar speciellt mycket på utan man tar en match i taget:

-Det är såklart roligt när det går bra och med laget vi har så ska ligga i toppen av tabellen. Men samtidigt så kollar vi inte längre än till nästa match för att komma väl förberedda, så det gäller att vara ödmjuka och ta en match i taget och ikväll är det mot Karlskrona och vi är redo för uppgiften.

 

Stöd oss gärna genom att köpa en Soffbiljett! Swisha 50 kr till 123-102 17 73, då ingår en Halvapotten-lott värd 20kr. Matchen ser du på Hockeyettan Play.

Martin Thörnberg, supporterspelaren! Vi har som önskan att behålla Martin Thörnberg i Dalen resten av säsongen och då behöver vi ert stöd. Swisha valfritt belopp (eller scanna QR-koden) till 123 394 29 35 & märk med Supporterspelaren.

Piotr Arvidsson
Media & Kommunikation
HC Dalen