Derbyonsdag!

Sponsras av

Derbymatcher är alltid någonting extra, ikväll reser A-laget till Borås för att åter ta sig an lokalkonkurrenter Borås HC. Varje matcher betyder otroligt mycket & det gäller för laget att säkra tre poäng. Borås HC ligger just nu näst sist i tabellen och behöver också tre viktiga poäng för att inte vara avhängda helt från topp tre.

Borås HC

kommer från två raka förluster, senast Kalmar HC på bortaplan 5-2 och dessförinnan Tranås AIF på bortaplan 6-2. Så det är nog ett revanschlustet lag som kommer ut på isen idag. Hanhals Kings har däremot två raka segrar bakom sig, senast hemma mot KRIF 4-1 och dessförinnan seger 2-1 borta mot Tyringe SosSS.

Thomas Heden huvudtränare i Hanhals Kings säger så här om kvällens drabbning:

Vi lyfter tillbaka Elfström i truppen och det är enda ändringen från förra matchen förutom att Isak är tillbaka mellan stolparna. Borås stretade emot bra senast och har en sämre period bakom sig. Säker på att dom vill vända trenden mot oss. Vi har en helt annan plan. Vi ser fram emot en stark arbetsinsats från alla och lite mer fantasi i vår struktur som börjar ta form på riktigt.

Matchen sänds live som vanligt och ni hittar länk till matchen här