Hanhals Kings är laget att utmana just nu!

Sponsras av

Matcherna duggar tätt och Hanhals Kings kommer till dagens match efter en stabil bortaseger mot Borås HC i onsdags kväll. Seger även för Tranås AIF mot Kalmar HC, en viktig seger för Tranås som gjorde att man tog sig förbi Kalmar HC i tabellen. Tranås AIF med en match mer spelad ligger på 17 poäng och Hanhals Kings 19. Givetvis en så kallad fempoängsmatch för Hanhals Kings som kan rycka ifrån Tranås AIF. Alternativet för Tranås del att komma ikapp Hanhals Kings och komma upp på andra platsen och dessutom försätta sig på lite säkrare mark gentemot Kalmar HC som jagar.

Thomas Heden, fotograf Peter Olsson

Tränarna med sina lag har en mycket hektiskt period nu där mycket står på spel. Det märks när vi frågar båda tränarna inför matchen. Först ut Thomas Heden tränare för hemmalaget:

Ser fram emot en bra match ikväll. Varje match gäller mycket nu och vi är inne i ett bra stim. Serien är tätt och varje poäng är viktig. Samma lag som förra matchen förutom att vi har en center sjuk men vi har bra ersättare, gruppen vet vad som gäller

Niclas Högberg, Tranås

Niclas Högberg tillbaka i Kungsbacka ishall, senast gick han härifrån med 3 klara poäng. Förlust senast på hemmaplan mot Hanhals Kings. Nicke säger så här om kvällens drabbning:

Efter 7-8 matcher i serien börjar tabellen ta form och en tabell ljuger inte. Hanhals Kings är laget att utmana just nu. Det kommer bli en tuff nöt att knäcka. Vi är på väg i rätt riktning där vi framförallt haft en jämnare nivå i de senaste matcherna. Det krävs en fortsättning på det även under fredagskvällen i Kungsbacka.

Matchen sänds som vanligt på vår webb-TV, klicka här för att komma till matchen