Jag som head coach får ta på mig ansvaret

Kort och gott gjorde laget sin sämsta insats för säsongen. Tyvärr i ett läge när man verkligen hade behövt tre poäng i striden om tredje platsen i tabellen och för att undvika ett stentufft kval. Men tyvärr lyckades laget inte komma upp i en nivå vi har vant oss att se laget. Tyringe spelade ut och nollade hemmalaget i dubbel bemärkelse.

Precis som bilden visar letade Thomas Heden efter spelet igår & möblerade om lite i femmorna men tyvärr hjälpte det inte. Varför blev det som det blev igår Thomas?

I varje serie och under varje säsong så går man dessvärre på vissa minor. Vissa förluster är värre än andra. Nu har vi radat upp 3st på rad och den sista smärtar mest. Att vi förlorar mot ett krigande Tranås är Ok, att förlora mot serieledande Halmstad kan man leva med. Men att gå och vara så bleka som vi var mot Tyringe  i  den situationen vi befinner oss i är allt ifrån bra.

Vad säger du om matchen?

Vi får Tyringe att se ganska bra ut och dom krigar ner oss fullständigt. Hade vi haft fullsatta läktare så hade vi nog behövt betala tillbaka den pengen och be om ursäkt. Jag som head coach får ta på mig ansvaret för att vi såg ut som vi gjorde och vi måste helt enkelt komma ut med bättre inställning. Där vi befinner oss handlar om att vilja. Viljan har vi, det var vi visat förut. Den måste fram mer tydligt.

Bara att glömma matchen och lära till nästa, nu väntar två helt avgörande matcher mot Kalmar först borta och sedan på hemmaplan. När dessa två är spelade vet vi med säkerhet om laget får kvala eller har chans på tredjeplatsen.