Förlust hemma mot Nyköping

Det blev en förlust hemma mot Nyköping idag med 2-4.

Strömsbro fick en flygande start på den här matchen. När inte ens två minuter var spelade hade man redan ledningen med 2-0 efter att Gabriel Deutsch inlett målskyttet när han petade in pucken vid målvaktens vänstra stolpe. 2-0 gjorde av Joakim Axman som blev fint serverad av Martin Naenfeldt. Men Nyköping åt sig i mer och mer i matchen och först kom reduceringen till 2-1 och sedan även kvitteringen till 2-2.

I den andra perioden tog Ny

köping över matchen mer och mer. 2-3 kom efter en tilltrasslad situation framför mål och pucken gick ut till Robin Axbom som skickade in pucken från sin backplats. Man skulle också öka på till 2-4 i numerärt överläge.

Strömsbro försökte komma in i matchen i den tredje och sista perioden men trots numerära överlägen, en timeout och att man tog ut målvakten i slutskedet lyckades man inte få in någon reducering och Nyköping vann matchen med 2-4.

Strömsbro IF – Nyköpings SK 4-2 (2-2, 0-2, 0-2)
Skott: 37-31 (13-11, 14-13, 10-7)
Utv: 6-8 (4-2, 2-2, 0-4)

1-0 (01:27) Gabriel Deutsch (Viktor Ehn, Adam Deutsch) PP1
2-1 (01:58) Joakim Axman (Martin Naenfeldt, Viktor Svensson)
2-1 (11:16) Albin Ivarsson Hamberg (John Moberg, Adam Wagner)
2-2 (12:43) Christian Axelsson (Daniel Andersson, Albin Ivarsson Hamberg) PP1
2-3 (31:33) Robin Axbom (Daniel Bergqvist, Alex Levänen)