Per Gustafsson inför Mariestad BoIS

HC Dalen tar idag emot Mariestad BoIS, en tuff match där det krävs en topprestation för att bärga tre poäng. Foto: Marcus Vilson

 

HC Dalen studsade tillbaka på vinnarspåret då man lyckades vinna mot Karlskrona på bortais senast. En stark insats som är skönt att ha med sig när man idag tar emot Mariestad BoIS. En tuff uppgift där det krävs en topprestation enligt tränare Per Gustafsson.

 

-Vi har kollat en del på Mariestad och är väl förberedda inför eftermiddagens match. Dom är starka och är unga i försvaret så det krävs verkligen en topprestation av alla om vi ska vinna matchen. Håller vi oss ill våra spel och behåller tålamodet och gör det bra defensivt så har vi alla nycklar för att få med oss tre poäng idag. Alla är friska och krya så vi kommer med samma trupp som senast sen hur vi formerar laget kommunicerar vi ut senare i eftermiddag,

Matchen idag ser du helt gratis genom att klicka på länken här: hockeyettan.se och i samband med matchen så lottar vi bland de som köpt en soffbiljett ut en cykel värd 8000kr som Hockeystore sponsrar oss med. Men även Martin Thörnbergs signerade matchanvänd klubba och sex stycken av våra fina ölglas!

Vill du vara med i utlottningen av dessa fina priser så köper du en soffbiljett genom att swisha 50kr till 123 102 17 73 och märker betalningen med ”soffbiljett”

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen