Vinst i sista hemmamatchen

Det blev en vinst i sista hemmamatchen och därmed ett säkert kontrakt till nästa säsong. 5-2 skrevs slutresultatet till efter tre spelade perioder  med fem olika målskyttar.

STRÖMSBRO-SEGELTORP 5-2 – se målen här.

Hemmalaget inledde med ett piggt och rappt spel i inledningen av matchen men Segeltorp skulle matcha det en del också. Men det var Strömsbro som skulle hitta in i målprotokollet när backen David Deutsch höll sig framme och var sist på pucken till 1-0. Han var assisterade av Joakim Axman och brorsan Adam Deutsch. Efter den blev det en ganska grinig tillställning med mycket känslor och ett matchstraff för Segeltorps del när man utdelade en late hit. Trots ett fem m

inuters numerärt överläge lyckades man dock inte få in pucken.

Men i början av andra perioden skulle man återigen få chansen i numerärt underläge och med lite tur och hjälp av en motståndarskridsko kunde Strömsbro öka på ledningen till 2-0. Segeltorp fick dock in en reducering ganska omgående men när det återigen var dags för spel fem mot fyra så ökade Joakim Axman på till 3-1. Det kunde ha blivit 3-2 i slutskedet av perioden när gästerna tilldelades en straff men Alexander Flink stod oerhört säkert i målet den här kvällen.

Segeltorp fick dock in en reducering i den tredje perioden men närmare än så kom man inte den här kvällen. I jakten på en kvittering tog man ut målvakten men först kunde Erik Broman snappa åt sig pucken och göra 4-2 i tom kasse och senare gjorde även Emil Lindgren om samma bedrift. 5-2 blev alltså slutresultatet den här fredagskvällen och nu är vi definitivt klara för spel i ATG Hockeyettan nästa säsong!

Alexander Flink räddade 35 skott med en räddningsprocent på 94,59.

Strömsbro IF – Segeltorps IF 5-2 (1-0, 2-1, 2-1)
Skott: 26-37 (11-9, 8-20, 7-8)
Utv: 10-35 (6-29, 2-4, 2-2)

1-0 (09:03) David Deutsch (Joakim Axman, Adam Deutsch)
2-0 (24:50) Marcus Lindblom (Max Pålholm, Martin Naenfeldt) PP1
2-1 (25:17) Alexander Tärnström (Razmuz Waxin Engback, Gustav Grahn)
3-1 (36:15) Joakim Axman (Marcus Lindblom, Nicklas Strid) PP1
3-2 (44:11) Michael Rayneé (Johan Svensson, Adam Winborg)