Ingen höjdarmatch i Surahallen

Sura verkade ha neverna utan på tröjorna, man lyckades bara få iväg två skott på mål, Då blir det svårt att göra mål.

Ja det var Linden som tog till vara ett numerärt överläge i åttonde minuten, Hugo Ollila satt dit pucken ur snäv vinkel efter 9;40. Skotten i första perioden 2-8.

Redan efter 1:39 i andra perioden ökade Linden på till 0-2, målskytt Chrisopher Lynch och uppförsbacken blev plötsligt ännu brantare, Men Sura repade mod och efter 15:56 reducerade Blake Murray till 1-2 i numerärt överläge, Några fler mål blev det inte i den perioden, men betydligt bättre spel från Suras sida. Skotten i andra perioden 16-15.

Ett tidigt mål av Linden i tredje perioden efter 2:59 tog udden ur Sura. Alexander Sollén gjorde målet, när sedan Tobias Sjökvist ökade på till 1-4 efter 13:54 i numerärt överläge, så fick Sura det ännu värre. Man chansade och plockade ut Oliver Eriksson ur kassen efter 15;44 och lyckdes trycke in 2-4 genom Charlie Hellström nör matchuret stod på 17:20 och man fortsatte med spel utan målvakt resterande del av matchen. Men man lyckades inte få in någon mer reducering, Skotten i sista perioden 14-6 och totalt 32-29.

I ocj mer förlusten så ramlade Sura ner på andra plats en poäng efter Linden, så chansen finns fortfarande i sista omgången på söndag, då Sura möter Lindlöven på bortaplan. Samtidigt tar sig Linden an Kumla på hemmaplan. Hur det går ja det får vi se på söndag.

Surahammars IF-Eskilstuna Linden HC 2-4 (0-1, 1-1, 1-2)

Penalty 34:12 ESK 2 min. 3 SKOOG, Oliver Slashing
Goal 35:56 SUR 1 – 2 PP1 88 MURRAY, Blake 36 THOMPSON, Jack 23 HELLSTRÖM, Charlie

Goalkeeper Out 55:44 SUR 81 ERIKSSON, Oliver
Goal 57:20 SUR 2 – 4 EQ 23 HELLSTRÖM, Charlie 9 LUSCOMBE, Blake 22 PETTERSSON, Hampus
Timeout 57:20 SUR
Goalkeeper In 57:20 SUR 81 ERIKSSON, Oliver
Goalkeeper Out 57:40 SUR 81 ERIKSSON, Oliver
Goalkeeper Out 60:00 ESK 35 OLSSON, Anders