Äntligen match igen!

Sponsras av

Det är två lag som kommer från helt olika förutsättningar inför eftermiddagens match. Ett Tyringe som hållit upp sin verksamhet pga Covid-19 och spelade sin sista match 28 feb, dessförinnan hade man tre raka förluster. Hanhals Kings kommer till Tyrs hov idag med fyra raka vinster och en vecka uppehåll pga inställda matcher.

Det blir femte mötet lagen emellan denna säsong. Ställningen efter de första fyra matcherna är 2-2. I grundserien blev det varsin seger och likaså nu under vårserien. Det som symboliserat dessa fem matcher är att hemmalaget inte vunnit en enda gång. Står sig detta innebär det seger för Hanhals Kings idag.

Det är ju ett annorlunda spelschema detta året och nästan varje dag är det in

ställda matcher som spelas. För Hanhals Kings del känns det som vissa resultat verkligen gått Kungsbackalagets väg sista veckan & tabelläget just nu måste Thomas Heden vara nöjd med, vi frågade honom vad han säger om just tabelläget?

”Känslan är att inget är klart och allt kan hända. Vi har 4 raka vinster och känslan är att vi måste ta två till”

En veckas vila från matchande för Er, Tyringe som kommer från Corona-uppehåll. Vad har detta för betydelse?

Thomas är kort och rak i sitt svar ”ingen större betydelse”

Ert stöd betyder allt för föreningen, klicka på länken och ge ditt bidrag

Ni kommer från en seger mot Borås, ganska blek insats kan tyckas från sidan, men ni tar 3 poäng. Men vad måste ni förbättra till denna matchen för att ta 3 pinnar?

”Borås är ett lurigt lag och bra med puck, kan hålla med om att vi var lite trubbiga framåt men vi gör en bra match i spelet utan puck. Och det är väl precis det som gäller idag. Höja spelet med puck och bibehålla spelet utan”

Ni tar förstås en match i taget, men det börjar verkligen dra ihop sig nu. Endast två matcher kvar & ni är i bra form. Vad krävs för att hålla detta hela vägen ut?

Att vi spelar så många minuter som möjligt i vår spelidé. Gör vi det löser vi det.

Tyringe på bortaplan, nyckelknippan har du tidigare nämnt. Utveckla nycklarna mot Tyringe?

Som sagt, det är fokus på mycket och många detaljer men vår fart och tålamod är två viktiga moment.

Blir det några förändringar i truppen mot senast?

Gustav Göransson är out, Erik Andersson tar han plats. Vi tar också med Gabriel Lundberg som extra forward. Vi får också Jens Hellgren tillbaka i truppen.

Ni ser matchen här i eftermiddag.