Vad hände? – Idrott kan vara grymt ibland!

Sponsras av

Matchen som skulle sätta Hanhals Kings i slagläge inför avslutande matchen mot Kalmar slutade inte som man hade hoppats på. Tung förlust borta mot Tyringe som fullständigt kör över Hanhals Kings med 10-3. Många i Hanhals Kings som ställer sig frågan, vad hände?

Bästa personen att svara på detta är givetvis huvudtränare Thomas Heden;

Ta oss igenom matchen igår?

En tung förlust och såklart en stor besvikelse. I ett läge när vi ska sy ihop säcken efter en bra vår och när så mycket står på spel väljer vi det sämsta av alla alternativ att vika ner oss fullständigt. Vi gjorde en dålig insats hemma mot Tyringe men detta var dessvärre än sämre. Vi blir frånåkta, nerkrigade och står inte alls upp för varandra när det blåser som mest. Tyringe har en skotteffektivitet på 33,33% på 30 skott.

Hoppas på andra!

Idrott kan vara grymt ibland och detta är en av de värre sorterna. Nu har vi gett bort möjligheten att lösa detta själva och måste hoppas på hjälp av andra.

Tabellen

  1. Halmstad, 16 matcher 42 poäng
  2. Kalmar, 17 matcher 36 poäng
  3. Hanhals Kings, 17 matcher 33 poäng
  4. Tranås, 15 matcher 30 poäng
Hur ser veckan ut tills lördag när ni möter Kalmar på hemmaplan

Vi måste se framåt och vi har en match kvar, Kalmar. Vi tränar tisdag, torsdags och fredag och vi måste se till att ge oss själva chansen att lösa det här med att ta 3 poäng i sista matchen.

Tisdag spelar Tranås – Halmstad

Torsdag spelar Tranås – Tyringe

Lördag spelar Hanhals – Kalmar, Halmstad – Tranås