Kvitterat i matchserien efter stark vändning – tredje avgörande väntar!

Huddinge har kvitterat till 1-1 i matchserien mot Östersund efter en spännande match där man tidigt hamnade i ett tvåmålsunderläge. En reducering sent i den första perioden innebar 1-2 efter en spelad period. Huddinge vann sedan både andra och tredje perioden med 1-0 och matchen med 3-2 efter att Christian Blomqvist avgjort i numerärt överläge med endast två minuter kvar av den tredje perioden. Samtliga Huddinge-mål kom i numerärt överläge.

Segern innebär att det blir en tredje och avgörande match, även den i Björkängshallen, på Påskafton med matchstart 16.00.

Här kan du som har abonnemang hos HockeyEttan Play se matchen>>
Har du inget abonnemang hos HockeyEttan Play kan du teckna dig hos Aftonbladet Plus för endast 99kr för två månader. Då kan du se samtliga matcher i HockeyEttans slutspel.
Teckna abonnemang här>>

Soffbiljetter till förmån för Huddinge
Stötta Huddinge genom att köpa soffbiljett till matcherna för 50kr/st.
Swisha till: 123 22 410 81 och märk betalningen: Soffbiljett

Delta i 50/50-lotteriet hemifrån
Vill du ha chansen att vinna pengar i 50/50-lotteriet även fast du inte är på plats i Björkängshallen?
Swisha 20kr/lott till: 123 22 410 81, märk betalningen: 50/50 ÖIK lördag.
Viktigt: Du måste skicka bild på din betalning till: 073-985 86 35 för att få dina lotter. Senast kl.16.00 på matchdagen måste vi ha bild på din betalning.