Supporterspelaren 2021/2022 – Nu med bidragsanmälan online!

Viking Support har utsett den finske forwarden Janne Väyrynen till säsongen 2021/2022 års Supporterspelare. Janne anslöt till Nybro Vikings i december och gjorde ett stort avtryck hos många. Under onsdagen presenterades det att Väyrynen är klar för spel i Vikings den kommande säsongen!

Redan efter säsongen 2020/2021 påbörjades en insamling #StannaJanne för att kunna behålla den finske forwarden vilket hjälpte föreningen att göra det möjligt. Nu står det också klart att Viking Support har utsett Väyrynen till den kommande säsongens Supporterspelare.

Nu gör vi ett omtag kring Supporterspelaren som framförallt Stefan Strandell och Henrik Halling drog igång inför säsongen 2019/2020 med månadsbidrag via Autogiro. Nybro Vikings är oerhört tacksamma för Er som har kvar månadsstödet och vi hoppas att vi ska bli fler!

Det är nu möjligt att anmäla sin medverkan direkt online. Det är ett medgivande till Autogiro som fylls i och sedan godkänner du med Mobilt Bank-ID. Klicka här för att anmäla ditt bidrag till Supporterspelaren genom Autogiro!

Det går också bra att bidra till Viking Supports insamling via Swish; 123 512 74 85 eller Bg 5872-2257 och märk insättningen med ”SP”.

Nybro Vikings riktar ett stort tack till Er som är med och bidrar!