Holmen Iggesund ökar sitt engagemang och förlänger som HUVUDPARTNER

Hudik Hockeys mångåriga samarbetspartner Holmen Iggesund ökar sitt engagemang i HHC och förlänger dessutom som en av HHC:s HUVUDPARTNERs inför säsongen 2021-2022.

– Som huvudpartner har vi möjlighet att påverka föreningens inriktning och vi har därför valt att sponsra Hudik Hockey även kommande säsong. Vi känner oss nöjda med de svar vi fått på hur föreningen bedrivs idag och de planer som finns för utveckling och barn- och ungdomsverksamheten och vi kommer att följa upp detta arbete!, säger Therese Rahm, kommunikationsdirektör på Holmen Iggesund.

– Detta samarbete betyder väldigt mycket för HHC, inte bara att det är vårt största sponsoravtal någonsin, men framförallt värdesätter vi proaktiviteten och det djupa engagemanget från Iggesund Holmen på alla plan. Det är precis såna här samarbeten vi eftersträvar där vi har kontinuerlig dialog oss emellan och vi går hand i hand för att utvecklas framåt. Vi är ödmjuka inför det fortsätta arbetet tillsammans med Iggesund Holmen, säger Fredrik Jönsson, marknadsansvarig Hudik Hockey.

– Genom vår lokala sponsring tar vi ett samhällsansvar genom att främja ett aktivt föreningsliv, vilket också gör regionen mer attraktiv att verka och bo i, avslutar Therese.