Årsmötet 2021 avklarat

I går den 15 juni så hade Surahammars IF sitt ordinarie årsmöte inför ett fåtal intressenter.

Sittande ordförande Gustaf Carlmark hälsade alla välkomna och föredrog det första punkterna på dagordningen. Till mötesordförande valdes Sten Ira Olofsson och till mötes sekreterare valdes Theres Hennig. Till två protokolljusterade till lika rösträknare valdes Daniel Selarö och Pontus Hesselbäck.

Därefter föredrog mötesordförande Sten Ira Olofsson verksamhetsberättelsen, som godkändes av årsmötet, därefter förvaltningsberättelsen och revisorernas berättelse. Båda berättelsen godkändes av årsmötet. Så var vi framme med beviljande av ansvrsfrihet för styrelsen 20/21. Det skall sägas att revisorerna i sin berättelse hade i sin berättelse föreslagit att syrelsen skulle få ansvarsfrihet för säsongen 20/21. Årsmötet beslutade att följa revisorernas rekomendation och ge styrelsen ansvarsfrihet för 20/21. Beslutet var enhälligt.

Nu hade vi kommit till punkten val av funktionärer till styrelsen.
Till ordförande för en tid av ett år för Surahammars IF 21/22 omvaldes Gustaf Carlmark, valet var enhälligt.
Till ekonomiansvarig på två år omvaldes Anna Pettersson.
Till styrelseledamöter för en tid av två år nyvaldes Patrik Jensen och omvaldes Theres Hennig.
Till styrelse ledamot för en tid av ett år, fyllnadsval, nyvaldes Mats Trollvad.
Kvar i styrelsen som ledmot på ett år är Mikael Larsson och Andreas Olofsson.
Till supplenater för en tid av ett år, nyvaldes Patrick Oelze och omvaldes Staffan Hesselbäck, med Patrick Oelze som förste suppleant.
Val av två stycken ledamöter i Valberedningen. Här hänsköt årsmötet till kommande styrelse att tillsätta personer till valberedningen.

Därefter gick årsmötet igenom det liggande budgetförslaget som också godkändes av årsmötet. Budgeten kommer att justers närmare säsongsstart.

Mötet avslutades med lite övriga frågor som diskuterades mellan föramlingen i rummet. Efter det så avtackade Therese Isaksson för sin tid i styrelsen, med en liten gåva, Även mötesordförande Sten Ira Olofsson förärades med en liten present.

kl. 19:55 avslutade mötesordförande Sten Ira Olofsson 2021 års årsmöte och tackade församlingen för visat intresse, samt önskade den nya styrelsen lycka till för kommande säsong.

Text; Staffan Hesselbäck