Biljettinformation inför KRIF – KHK 17/9

Välkomna till Soft Center Arena och KRIF Hockey!

För större bild på arenan gå till följande länk: Större arenabild >>

Säsongen 2020/2021 var en säsong full med restriktioner men nu har en del lättnader skett, vilket till KRIF:s stora glädje, gör att vi kan välkomna publik tillbaka till Soft Center Arena. Nedan kommer förutsättningarna som gäller för matchen mot Karlskrona HK fredagen den 17 september.

Som nuvarande restriktioner lyder är det tillåtet att ta emot 300 sittande per sektion om avstånd kan hållas. Det ska vara en meters mellanrum per sällskapen och ett sällskap får vara max 8 personer. Soft Center Arena kommer att vara uppdelad i tre sektioner enligt följande:

Sektion Röd – Entré vid nya entrén. Där ingår sittplatssektioner A, sittplatser på södra kortsidan samt halva långsidan av ståplats (sidan mot ismaskinen). Ståplatsen blir även den en sittplatsläktare med tejpade sittdynor. Kiosken som används är entrékiosken och toaletter finns i anslutning.

Sektion Blå – Entré vid nordöstra gaveln. Där ingår sittplatssektion B, sittplatser på norra kortsidan samt ståplats hemmaklack och halva långsidan mot av ståplats (sidan mot F17), och även här kommer ståplats förvandlas till sittplats (med sittdyna). Kiosken som används heter MAXI-Kiosken och toaletter finns utanför på norra kortsidan.

Sektion Svart – Entré vid ståltrappan upp till Möbelmästarna VIP Lounge. Denna sektion ska du använda om du vill äta eller ha något att dricka som kräver rättigheter. Här ingår även plats på översta läktarraden på nuvarande sektion A eller B (sittplats). Toaletter finns i Möbelmästarna VIP Lounge. OBS! I Möbelmästarna VIP Lounge är det 18-årsgräns.

OBS! Det är inte tillåtet att gå mellan sektionerna utan det kommer att vara avspärrat däremellan. Varje sektion har sin egna entré.

För medlemmar och säsongskortsinnehavare har vi förköp i KRIF-shoppen i Ronneby nu på lördag den 11/9 mellan klockan 09-12, max 2 biljetter per person. Överblivna biljetter släpps söndagen den 12/9 klockan 15:00. 

Ni hittar biljetterna här: https://krifhockey.ebiljett.nu/

Observera att säsongskort inte gäller förrän serien börjar. Publikkapacitet med restriktioner är för tillfället ca 500 personer.

Biljettpriserna varierar beroende på om du tänker äta i Möbelmästarna VIP Lounge eller inte. Biljettpriserna är 100kr för sektion röd och blå. Det gäller samtliga åldrar och placeringen är fri på dem platser som har märkts upp.

För sektion svart är biljettpriset 300kr oavsett ålder. Då ingår, förutom sittplats på rad 8, en tvårätters meny i Möbelmästarna VIP Lounge. Det blir exotisk planka följt av passionsparfait med kaffe. Serveringen sker mellan 17:30-18:30. Dryck tillkommer.

Är du sjuk – Stanna hemma!
Om du känner minsta symptom – Stanna hemma!

När du kommer till Soft Center Arena;

Använd handsprit som finns i alla entréerna
Håll avstånd i alla sammanhang
I arenan använder vi swish eller betalkort – inga kontanter!

Varmt välkomna till Soft Center Arena!

Alltid Oavsett!