Uddamålsförlust i andra träningsmatchen

Borlänge vann säsongens andra träningsmatch med 3-2. Strömsbros mål gjordes av Joakim Axman.

På torsdagskvällen spelades den andra träningsmatchen för säsongen. Borlänge HF stod för motståndet och det var också hemmalaget som inledde målskyttet när Emil Lind var sist på pucken till 1-0 efter 6:40.

I den andra perioden kom Strömsbro ut som lite utav ett nytt lag. När halva period

en var spelad skickade Joakim Axman in kvitteringen till 1-1 och med mindre än två minuter kvar gav han oss också ledningen med 1-2 vilket stod sig perioden ut.

Men i den tredje perioden skulle Borlänge vända på matchen igen. Kvitteringen till 2-2 kom efter cirka fem minuters spel genom André Dahlqvist. Casper Östberg gav sedan hemmalaget ledningen med 3-2 vilket stod sig perioden ut och blev slutresultatet.

Borlänge HF – Strömsbro IF 3-2 (1-0, 0-2, 2-0)
Skott: 40-25 (15-6, 13-13, 12-6)
Utv: 2-12 (2-4, 0-4, 0-4)

1-0 (06:40) Emil Lind (Arvid Degerstedt, Martin Janolhs)
1-1 (30:39) Joakim Axman (Viktor Ehn, Stefan Söder)
1-2 (38:32) Joakim Axman
2-2 (44:50) André Dahlqvist
3-2 (52:37) Casper Östberg (Hugo Wirell, Adam Helldén)