Returmöte mot Segeltorp – senaste informationen inför matchen

För två veckor sedan möttes lagen i Segeltorp, en match som Huddinge vann med 2-1. Efter matchuppehåll, för Huddinge, sedan dess väntar nu returmöte, denna gång i Björkängshallen.

Matchbiljetter
Köp biljetter till matchen här>>
Det går självklart bra att köpa biljetter även på plats. Vi tar kort eller Swish.

Webbsändning
Matchen går även att köpa hem för endast 49 kr.
Klicka här för att komma till webbsändningen>>

Matchstart 19.00
Matchen startar 19.00, vi öppnar entrén i Björkängshallen 18.00. Kom i tid och njut av en god kopp kaffe i vår nya kaffebar. Caféterian är öppen som vanligt.

50/50-lotter
På plats kommer ni att kunna köpa 50/50-lotter, med chans att vinna ett fint tillskott till hushållskassan, lotterna kostar 20kr/st.

Restriktioner
Det råder fortfarande restriktioner kring sällskap som får sitta tillsammans, max antal per sällskap är åtta personer och det måste vara minst 1 meter mellan varje sällskap.

På sittplats har vi möjlighet att ta in 300 personer och på ståplats får vi ha 50 personer.

För er som har köpt förköpsbiljetter till matchen via webben: 
Nytt för denna säsong i samband med entré är att vi kommer att scanna biljetterna vid inpassering till arenarummet i Björkängshallen.

I bekräftelsemailet som skickades till dig i samband med ditt köp fanns dina biljetter med en QR-kod per biljett.

Spara gärna biljetterna som bilder på din telefon eller skriv ut varje biljett. Ska du skicka vidare biljetter till andra personer, tänk på att inte skicka kopia på en och samma biljett då biljetterna bara kan scannas en gång. Vid scanningen kommer det att lysa grönt när biljetten scannas första gången.

Om en biljett redan är scannad kommer det däremot att lysa gult och inpassering kan komma att nekas, detta för att förhindra att samma biljett används flera gånger.