Hemmaförlust i seriepremiären

Det blev förlust när den tidigare Lindlövenspelaren Jesper Broengs Mariestad gästade Lindlöven för seriepremiär inom HockeyEttan

Första perioden slutade med ett kvitterat resultat, där Mariestad fick var först med målgörande. Lindlövens Anton Karlsson fick äran att spräcka hemmanollan som även blev lagets första mål i serien. Ställningen skrevs 1-1 inför den andra perioden, båda målen gjorda i powerplay.

Nio minuter in i den andra perioden kom ledarmålet för Mariestad, bara minuter därefter uppstod ett slagsmål på isen. Två spelare från

båda lagen fick varsin utvisning, där hemmalaget förlorade Adam Björkman i två minuter, medan Elias Lindgren tilldelades fyra minuter i utvisningsbåset.

I samband med händelsen så tilldelades Anton Björkman en Match Penalty och fick lämna matchen, vilket gav Lindlöven i fem minuters boxplay.

Efter händelsen kunde Mariestad öka sin ledning och fick med sig tre mål inför matchens sista tjugo minuter.

De sista tjugo minuterna blev mållösa, vilket gav segern i seriepremiären till bortalaget.

Vi tackar alla 413 personer som deltog på läktaren och vi laddar istället vidare inför onsdagens bortamatch mot Köping. Nästa hemmamatch spelas på söndag när Kumla gästar Lindesberg. Nedsläpp kl. 16.00!