Tredje raka segern!

Nybro Vikings tar tredje raka segern i Hockeyettan efter 3-0 mot Tranås AIF i Liljas Arena.

Under söndagseftermiddagen spelade Nybro Vikings hemmamatch i Hockeyettan mot Tranås AIF i Liljas Arena. I den första perioden tar hemmalaget tag i taktpinnen de första bytena och spenderar en del tid i anfallszon. Tranås jobbar sig in i matchen och jämnar ut puckinnehavet. Det blir en mållös första period med jämnt spel. Bortalaget har ett powerplay i slutminuterna men Vikings visar upp ett bra boxplay.

I mellanakten är det Nybro som har taktpinnen den större delen av perioden, hemmalaget har bland annat chansen i powerplay tv�

� gånger om och även två frilägen men får inte in pucken. Tranås är ett bra lag och skapar också sina chanser, Pontus Eltonius i Nybrokassen gör några svettiga räddningar. Även den andra perioden slutar mållös.

I den tredje perioden tar Nybro kommandot från start och det tar inte ens minuten innan Axel Lindström spräcker målnollan för kvällen. Bara ett par minuter senare är det dags igen för Vikings när Hannes Johansson sätter dit 2-0. Nybro har sedan flertalet chanser i powerplay men lyckas inte få dit pucken i den spelformen, istället kan Oliver Nilsson göra 3-0 i tom bur med sekunder kvar av perioden. Tredje raka segern för Nybro Vikings!

Nybro Vikings spelar nästa match på onsdag den 13 oktober på bortais mot HC Dalen, nedsläpp kl. 19.00.

Nybro Vikings – Tranås AIF 3-0 (0–0, 0–0, 3-0)
Målen: 1-0 (40.44) Axel Lindström (Hannes Johansson, Adam Persson), 2-0 (43.37) Hannes Johansson (Adam Persson, Axel Lindström), 3-0 (59.43) ENG Oliver Nilsson (Axel Lindström)
Skott: 33-27 (7-14, 10-9, 16-4)
Domare: Robin Werner