Veckans matcher

Vallentuna Hockey V41

– Efterlängtade hemmapremiären mot Hanvikens SK blev en publik succé men matchen en förlust med 0-3 och bortamatchen igår söndag mot Huddinge IK blev ännu en svidande förlust, denna gång med 5-2.

– Tre nya matcher denna vecka varav två ”stekheta” norrortsderby.

Matchen mot Hanviken var tät och jämn men Vallentuna fick inte hål på en storspelande Oscar Walldén i Hanvikens mål.

I söndagens match var det ett taggat Vallentuna som åkte till Björkängshallen i mötet med Huddinge IK där målet var att försöka ta med sig någon poäng. En första period där Vallentuna drog på sig ett antal utvisningar och hade det tungt men är ännu 100% i boxplay spelet. Huddinges ledningsmål kom i spel 5 mot 5 då Björn Jonasson kan trycka in ledningen. I andra perioden kom  Vallentuna ut starkt och fick hål på nollan i protokollet genom Anton Larsson, men direkt på tek så gör Huddinge 2-1 efter 25 sekunder!! Sedan kvitterar Vallentuna igen denna gång PP1 på studs i plexit på Felix Carenfelts skott, pucken studsar på nättaket på buren och går sedan in i mål via en Huddinge spelare. Men , men men, återigen blir det mål i baken för Vallentuna, denna gång gick det 8 sekunder!!! Vad händer. I tredje perioden skall Vallentuna jaga kvittering men efter bara 1.21 in på perioden så är det åter Björn Jonasson som nätar och sedan var det många försök av Vallentuna men sista pucken är mål i ENG. Jobbig förlust men lager blickar framåt med ny viktig match onsdag hemma mot Enköpings SK.

Veckans match schema:

Onsdag, 13 oktober

19:00 Vallentuna Hockey – Enköpings SK.

Vallentuna Ishall, Vallentuna IP

Biljetter till matchen köper du på plats. Ej kontant hantering. Swish och kort betalning.