Sexmålsförlust borta mot Borlänge

Grabbarna åker dessvärre hem utan poäng från onsdagens bortamatch mot Borlänge, som i sin tur tar sina första poäng till tabellen.

Lindlöven fick en fin inledning där Elias Lindgren inledde matchen med sitt andra seriemål för säsongen. Målet gjordes i powerplay och följdes upp av ett snyggt passningsspel, som gav Maxim Semjonov ett öppet läge på mål.

Trots en lovande inledning med 2-0 efter matchens första tjugo minuter så fick Lindlöven en tyngre fortsättning. Tre raka boxplay för Lindlöven slutade med tre insläppta mål, där Borlänge även fick med sig ett mål med fyllda lag på isen.

Åtta minuter in i den sista perioden så kunde Borlänge låsa matchen med 5-2. Ytterligare tre mål släpptes in innan matchen var över.
Vi hoppas på revansch på fredag då vi bjuder in Linden till Lindehov!

Slutresultat: 8-2 (0-2, 4-0, 4-0)
Skott: 38-34 (11-7, 13-12, 14-15)
Publik: 200 personer