Stark seger mot Eskilstuna Linden!

Efter onsdagens förlust så kom grabbarna tillbaka starkt och tog tre poäng mot Eskilstuna Linden i Lindehov!

Simon Brännvall blev matchens första målgörare och spräckte hemmanollan efter lite mer än tre minuter. Kvitteringen kom kort därefter, där gästande Eskilstuna Linden bjöds på dubbla chanser i powerplay innan periodens slut.

Lindlöven tog snabbt tillbaka ledningen när man gick in för den andra perioden. Bara två minuter in så gjorde Adam Björkman sitt första mål för HockeyEttans säsong. Två nya spel i boxplay uppstod därefter, där Jonathan Frykholm höll sig stabil och stängde igen kassen, med hjälp av ett starkt försvarsspel framför målet.

Kort bit in i den tredje perioden fick grabbarna ett femte spel i boxplay. Cha

nserna tog från hemmalaget och med ett fint läge från Anton Björkman fick man med sig 3-1, detta trots ett numerärt underläge.

Med tio minuter kvar av ordinarie matchtid kunde Christoffer Anrén låsa matchen, för att sedan fira ny målglädje som ordnats av Jonathan Öhrström.

– Vi kom ut bra och studsar tillbaka efter en 8-2-förlust mot Borlänge, så det var riktigt skönt, säger Elias Lindgren efter matchen.

– Med 2-1 inför den sista perioden så går vi in för de sista tjugo med tankarna att vi ska stänga igen matchen helt, även genom att visa att vi kan försvara bra. Vi är tajta, jobbar tillsammans och har en bra målvakt vilket leder oss till seger idag.

Matchens stora minus kom med fyra minuter kvar av den tredje perioden. Anton Karlsson fick en hård tackling och fick hjälpas av isen. De tidiga rapporterna meddelar knäskada, medan Anton själv haltar men är på benen.

– Vi får se hur han har det imorgon men just nu ser det inte bra ut, rapporterar tränare Jonas Dufåker.