Sur förlust i förlängning mot Strömsbro!

Förlust efter förlängning. Surt, mycket surt. Efter en jämn första period blev det proppen ur för Wings i andra. På mindre än 1 minut går vi från 1-1 till 1-4. Tyvärr gör Strömsbro 2-4 strax därefter men enligt oss regelvidrigt då är 1 man för mycket. Vi svarar dock snabbt med att göra 2-5 dryga minuten senare. Wings hade då verkligen luft under vingarna. Slarv gör dock att Strömsbro får in 3-5. I period pausen pratade vi om att vara på vakt då vi vet hur starka Strömsbro är på att vända matcher. Trots detta så krampar Wings rejält i tredje. Strömsbro får komma igenom mittzonen alldeles för lätt. Wings spelade så som man var rädda att förlora. Strömsbro gör 4-5 efter 5.56 och kvitterar 12.51. I förlängningen tar det bara 12 sekunder innan Strömsbro avgör. Målen görs av Pontus Andersson, Isak Salqvist, Adam Harrysson-Karlsson, Christian Blomqvist och Pontus Wernerson-Libäck.