Förlusttrenden fortsätter!

Förlust även mot Strömsbro och ytterligare 2 skador! Vi var inte eniga med kvällens rättsskipare .
Vi öppnar piggt och tar ledningen efter 9.26 genom Marcus Karlsson. Samme Karlsson åker dock ut dryga 5 minuter senare. 5 minuter + game för knätackling. Samma tackling fick vi mot oss i fredags

och då blev det inte utvisning. Strömsbro erkänt skickliga i powerplay gör inga misstag och gör 2 mål under den utvisningen. I andra perioden ökar vi tempot och pressar Strömsbro långa stunder, dock utan att göra mål. Tungt då när Strömsbro gör 3-1 9’58 in i perioden. Wings fortsätter dock att pressa även efter målet dock utan skärpa i avslutningarna. Strömsbro gör 4-1 lite väl enkelt efter 4.52 i tredje perioden. Lite hopp tänds när Emil Gabrielson gör 4-2  i powerplay efter 8.48 i tredje. Strömsbro gör 5-2 i öppen kasse när Wings tagit ut Marcus Nygren i jakten på reducering.