Tre poäng mot Hanhals

Nybro Vikings besegrar Hanhals IF med 1-2 under söndagseftermiddagen på bortais.

Nybro Vikings inleder den första perioden bra de första minuterna innan de båda lagen får varsitt läge i powerplay. Nybro får de längsta anfallen även om Hanhals också sticker upp några gånger i perioden som slutar mållös.

I den andra perioden tar hemmalaget ledningen till 1-0 i spel fem mot tre. Nybro tar kommandot åter och lyckas kvittera några minuter senare

till 1-1 genom Juho Liuksiala efter fint förarbete från Janne Kettunen och Markus Ruuskanen. Nybro har sedan två chanser i powerplay men lyckas inte få utdelning i de lägena.

I den tredje perioden gör Vikings 1-2 genom Hannes Johansson i inledningen. Resten av perioden har Nybro bra kontroll på spelet och är nära 1-3 också, Hanhals har några farliga anfall men bortalaget vinner matchen och får med sig 3 poäng.

Nybro Vikings nästa match spelas på onsdag den 17 november på bortais mot Vimmerby HC, nedsläpp kl. 19.00.

Hanhals IF – Nybro Vikings 1-2 (0-0, 1-1, 0–1)
Målen: 1-0 (25.39) PP2 Kim Roussakoff (Jonathan Lundin-Andersson, Alexander Stensson), 1-1 (30.35) Juho Liuksiala (Markus Ruuskanen, Janne Kettunen), 1-2 (43.35) Hannes Johansson (Adam Persson)
Skott: 26-32 (5-12, 10-15, 11-5)
Domare: David Gustafsson