Tung förlust nere i Kalmar

HC Dalen åkte idag ner till Kalmar för första mötet i nya Hatstore Arena. Där räckte vi inte riktigt till och hemmalaget vann matchen med konfortabal 5-1. Foto: Piotr Arvidsson

Hemmalaget öppnade matchen bäst och tog efter dryga fyra minuter spelade ledingen med 1-genom Eric Israel. Dalen hade det svårt att skapa några större farligheter utan hemmalaget kunde också stänga perioden med ett andra mål, denna gång genom Matias Varttinen. Den andra perioden gick helt till hemmalaget med både ett, två och tre mål. Oscar Malm fick nog och Hampus Hedman ersatte i slutet a

v den andra perioden.

Dalen lyckades i den tredje perioden reducera till 5-1 gå Jesper Törnberg börjat få igång poängproduktionen och stod för säsongens sjunde mål. assisterad av Adam Hirsch och Sebastian Ehrenflod. Men närmre än så kom inte Dalen utan matchen skrevs till 5-1.