Information gällande Covidbevis

Publicerat 23 November, 2021

Enligt information från Folkhälsomyndigheten och den Svenska Regeringen avser Sverige att införa användning av vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från och med den 1 december 2021.

Med allra största sannolikhet kommer det att införas användning av vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från och med den 1 december 2021. KRIF Hockey har för avsikt att i så fall använda sig av kontroll av vaccinationsbevis i Soft Center Arena för att fortsatt kunna arrangera Representationslagets hemmamatcher utan publikbegränsningar.

KRIF Hockey väljer att redan nu informera om detta för att dels du som åskådare ska kunna förbereda dig på bästa sätt men även för att föreningen ska kunna förbereda för detta. För dig med e-legitimation går det väldigt smidigt och snabbt att hämta ditt covidbevis på covidbevis.se. Här hittar du också de vanligaste frågorna och svaren.

Om du inte har e-legitimation eller på något annat sätt ej har möjlighet att ladda ned ett digitalt vaccinationsbevis så behöver du skicka in en blankett för att få ditt covidbevis fysiskt. Blanketten finns här men kan även hämtas på KRIF Hockeys kansli (vardagar kl 9-11). OBS! Beställ och skicka in blanketten i god tid, detta alternativet tar längre tid för att få sitt covidbevis. KRIF Hockeys kansli hjälper dig mer än gärna med att skriva ut blanketten.

För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt är det två doser som gäller.

KRIF Hockey premiärspelar antingen i Allettan den 5 december eller den 12 december i Fortsättningsserien. I Allettan går 7 av 10 lag till slutspel samt 3 av 10 lag i fortsättningsserien. Vi rekommenderar att säkerställa ditt covidbevis så snart som möjligt!