Väsby Hockey söker fler publikvärdar

Väsby hockey söker dig som är intresserad att bidra till Väsby Hockeys hemmamatcher och ATG Hockeyettans ökade satsning att skapa ett arrangemang som ger en härlig men även trygg upplevelse för våra besökare i Renew Arena. 

 

Väsby hockey, i samarbete med ATG Hockeyettan, arbetar aktivt för att service och säkerhet ska vara på topp under Hockeyettans matcher. Till detta krävs så kallade publikvärdar.

Vad är en publikvärd?

 

Som publikvärd är du en del av säkerhets- och matchorganisationen. Organisationen har bland annat hand om ordningshållningen, men också bemötandet och servicen mot vår publik på läktaren. Vi tar också hand om situationer som uppstår eller om det inträffar en olycka.

 

En person som är föreningens förlängda arm mot supportrarna på läktaren. Hen bör ha ett stort serviceinriktat tänk och vara ett föredöme för andra supportrar. Den viktigaste uppgiften är att ge service till publiken i olika form och veta hur det ser ut på arenan där vi spelar. Publikvärden ansvarar även i viss mån för säkerheten, främst då genom ett förebyggande jobb. Publikvärden kommer genomgå en enklar utbildning som är webbaserad.

Viktiga egenskaper:

Du vill bidra med så bra service och upplevelse till de som besöker Renew Arena.

Serviceinriktad

Glad och positiv

Villiga till förändringar

Hjälpsamma

Människor som kan ta och utföra uppgifter enligt instruktion (finns ett syfte med allt)

Ge alla våra besökare deras bästa stund på veckan oavsett resultat på isen

Vad erbjuder vi?

En chans att testa ett nytt ideellt jobb

Chans till referenser på utfört jobb

I de fall utbildning behövs får du det av behöriga på plats

En härlig gemenskap i en härlig grupp

Arbetslivserfarenhet

Om du är intresserad av att bli en del av oss kontaktar du vår publikvärdsamordnare Petra på [email protected] eller ta kontakt med en publikvärd på läktaren.