Förlust i premiären

Det blev en förlust i Allettan-premiären med 6-2 borta mot Borlänge under söndagen.

Lagen inledde matchen relativt jämnt. Man hade några farliga chanser åt båda hållen men det var Borlänge som skulle göra det första målet. På backhand snurrade Adam Helldén in pucken till 1-0 och man ökade sedan på till 2-0 på en retur.

Borlänge ökade på sin målskörd i den andra perioden. Först till 3-0 och sedan 4-0 när Emil Lind skickade iväg en chanspuck mot Strömsbromålet. Och det precis när Strömsbro börjat få upp ett tryck i sitt spel. Den tredje perioden hann knappt börja innan Borlänge hittade nätet igen till 5-0. Det målet kom i numerärt överläge. Strömsbro skulle dock snygga till siffrorna lite grann när man till slut fick hål på Borlänge. Gvido Jansons reducerade till 5-1 och Philip Hägerström skickade in sitt första mål i Strömsbrotröjan till 5-2. Men Borlänge hann med att göra 6-2 innan matchen tog slut vilket blev slutresultatet.

Borlänge HF -Strömsbro IF 6-2 (2-0, 2-0, 2-2)
Skott: 44-24 (14-5, 17-7, 13-12)
Utv: 2-4 (0-2, 2-2, 0-0)

1-0 (09:05) Adam Helldén (Marcus Karlberg, Martin Janolhs)
2-0 (13:24) Casper Östberg (Hugo Wirell, John Blank)
3-0 (25:41) William Danielsen (Hugo Wirell, Marcus Björk)
4-0 (37:13) Emil Lind (Adam Bäckehag)
5-0 (40:19) Patrik Elfberg (Martin Janolhs, André Dahlqvist) PP1
5-1 (49:58) Gvido Jansons (Viktor Ehn, Stefan Söder)
5-2 (52:37) Philip Hägerström (Gabriel Deutsch, Axel Boberg)