Egna produkten skriver seniorkontrakt

Förlängning: Adam Bendrik, forward.

Adam, född 2004, med Strömsbro som moderklubb kliver nu in i seniorhockey och det som en påläggskalv i moderklubben. Adam är ytterligare en spelare ur de egna leden där han tillhört den starka 04 kullen.

Sportchefens kommentar: Adam var med ett gäng matcher redan förra säsongen och gjorde det bra. Adam har en offensiv uppsida och snittade 1,2 poäng per match i J20 säsongen som var med 25 poäng på 21 matcher. Adam kommer under säsongen bitvis lånas ut till en div 2 klubb med syftet att få så mycket speltid som möjligt för att utvecklas och växa in i seniorhockeyn. Det finns mycket potential i Adam och det känns otroligt roligt att kunna ge talanger ur de egna leden möjlighet att spela seniorhockey på en utvecklande nivå.