Poängstark forward förlänger

Förlängning: Emil Lindgren, forward. Emil, född 2000, med Valbo som moderklubb startar sin fjärde säsong i klubben. Förutom det har Emil också varit utlånad till Strömsbro sitt sista juniorår. Men det var i den södra serien och Mörrums GoIS som Emil inledde sin seniorkarriär säsongen 20/21. En säsong som avslutades i Strömsbro. Likt många andra har Emil spenderat sin juniortid i Brynäs organisation. Totalt har det blivit 149 matcher i Hockeyettan.

Sportchefens kommentar: ”Lindgren är en spelare med många bra egenskaper. Stor, tuff och en jäkla grit som med åren även visat sig vara en poängmakare av rang. Förra säsongen kom han tvåa i den interna poängligan med 32 pinnar (15+17). Ytterligare en viktig pusselbit i lagbygget som ger oss lite mer rutin vilket är viktigt, skön förlängning.”

Med Emil så har vi nu 24 spelare på kontrakt (2 målvakter, 8 backar och 14 forwards).