Tranås vinner produktionspriset

Inför vårserierna stod det klart att Hockeyettan tillsammans med vår streamingpartner Staylive skulle hitta den klubb som under våren stod för de bästa klubb-tv sändningarna. Och vinnaren är Tranås AIF. Förutom äran så tilldelas den vinnande klubben 10 000 kronor från Staylive.

-Glädjande kan vi konstatera att fler än någonsin sände sina matcher och att de totala tittandet också ökade i Hockeyettan. Tranås är en av föregångarna och därför känns det extra roligt att belöna ett gott arbete, säger Pontus Karsbo från Staylive.

-Vi är mycket hedrade att ha fått denna utmärkelse då det ligger många ideella timmar bakom från ett antal personer. Vi gör detta för att vi gillar TAIF och vill leverera en bra sändning för supportrarna, givetvis vill vi vara med och utveckla föreningen och bidra med nya resurser i form av intäkter. Vi har funnit nya saker att förbättra varje säsong, TAIF-TV startade 2013 och de flesta är med även idag, säger Tranås vice ordförande Patrik Månsson som är ansvarig för TAIF Tv.

Gänget bakom Tranås webbsändingar är Kristoffer Karlsson (Grafik/Hemsida), Benny Wass Ribbefors (Kommentator/highlights), Jacob Heiman (Kommentator), Kalle Eliasson (Kamera), Niklas Klaar (Vmix/Kamera), Emil Sjöberg (Intervjuer), Patrik Månsson (Teknik/Självutnämnd chef), Jens Van Der Lieth (Vmix).

Några smakprov från TAIF Tv