Inte mycket att skriva hem om.

Sura åkte på en rejäl överhalning mot Nyköping i kvällens match i Surahallen. Nu väntar ett uppehåll innan serien vänder. Det kan ju vara välbehövligt.

Matchen avgjordes i första perioden, då seglade Nyköping i från till 0-4, när man sen ökade man till 0-5 i början av andra perioden, stack Sura upp och reducerade till 1-5. Men endast 30 sekunder målet, ökade Nyköping på till 1-6. Då lämnade Christoffer Hanning över målvaktsspaden till junioren Viktor Sundqvist som fick göra A-lags debut. Vilket han gjorde med den äran. Den tredje perioden blev ganska jämn och Sura hade några bra chanser att reducera. Men det närmste man kom var ett stolpskott.

Nu väntar några dagars uppehåll, innan man åker till Grums nästa lördag (2/11) och det kan behövas, för just nu så lider laget av ett sargat självförtroende. Något man måste jobba med för att ta sig ur den djupa svacka som man nu befinner sig i. Det är bara att jobba vidare.