Utklassade i Kumla.

Kanske en hård rubrik, men ingenting verkar fungera. Målskyttet är under all kritik och PP spelet fungerar inte alls. Självförtroendet är helt kört i botten.

Trots det här så började Sura aggresivt och hade några chanser, så stack <kumla upp i sitt första anfall och gjorde 1-0 efter 3:19. Sen tappade Sura totalt självförtroendet och Kumla kunde sticka i från till en komfortabel 3-0 ledning efter första perioden. Sura hade ett PP, där man fick iväg 3 skott. Men ingen riktig farlighet. Sura bytte också målvakt efter 13:15 i perioden. Olsson ut och Hanning in. Skotten efter första perioden 9-16.

7 mål i andra perioden varav Kumla gorde 5 och Sura 2. Kumla ökade på redan efter 34 sekunder av andra till 4-0. Jesper Hedman reducerade till 5-1 efter 6:05 och Erik Viklund satte 5-2 efter 9:52. Men Kumla svarade endast 16 sekunder efter Suras andra reduceiringsmål och ökade på till 6-2. När perioden var slut så var resultatet 8-2. Skotten i andra 17-9.

Tredje perioden bl

ev bara en transportsträcka, bägge lagen ville bara spela av matchen.
Skotten i sista 13-6, totalt 39-31.

Så här säger tränare Conny Grundström efter matchen. Vi började bra! Sen åker vi på ett skitmål och efter det tappar vi allt. Vi har inte den mentala styrkan att leverera en anständig nivå över 60 min. Det kan se hur bra ut som helst för att i nästa byte se bedrövligt ut. Svårt att hitta nån bra lösning på det. Vi känns otroligt bräckliga måste jag säga. Vi får några avhopp under matchen vilket också är signifikativt för ett bottenlag. Det är bara å bryta ihop och komma igen.”

Ja det finns mycket att fundera på nu i de två dagar som är kvar till nästa match, som är på onsdag mot Borlänge hemma i Surahallen.
Hur ska vi få ordning på spelet? Vad kan man göra för att få spelarna att börja tro på sig själva. Det här såg så bra ut på försäsongen, men nu verkar allt självförtroende att sakta men säkert pysa ur laget. Tycker verkligen synd om alla inblandade. Men man kan inte bara lägga sig ner och dö. Någon självkänsla måste det ju finnas. Ja vi får se vad framtiden utvisar.

Kumla HC-Surahammars IF 8-2 (3-0, 5-2, 0-0)
Skott: 39-31 (9-16, 17-9, 13-6)