Svängig match i Surahallen.

Ja så kan man samanfatta den här matchen. Där Sura började bedrövligt i första perioden. Linden spelarna hade rena autostadan ner mot Suras mål.

Ja, 0-4 efter första perioden säger väl det mesta. Att det inte blev flera mål, kan Sura tacka Christoffer Hanning för.Han höll Sura kvar i matchen. Skotten 6-14 efter första perioden.

I andra blev spelet mer svängingare , Linden ökade till 0-5, innan Sura kunde spräcka nollan efter 18:35. Skotten i andra 5-9.

I sista perioden som Sura vann med 3-1, där inledde man med mål redan efter 33 sekunder. Då Anton Ahlin reducerade när han på passligt stack in framför mål. Linden stack emellan med sitt 6 mål, när Sura hade en man utvisad. Därefter satte Marcus Wahlgren säkert Suras 3:e mål på straffslag. Sura plockade ut Hanning efter 16:26 och Anton Ahlin avslutade målskyttet med sin andra kasse för kvällen ett mäktigt slagskott från blå. Något mer mål blev det inte skotten i sista perioden blev 10-7 och totalt 21-30.

Om inte om fanns och Sura inte spelat så bedrövligt i första perioden, så hade man varit mycket närmare en seger. Men nu fick man se sig slagna igen. Säger bara en sak, använd backarna mer i PP också. 4 av Suras senaste 8 mål har kommit från backarna.

Nu står Sura över på söndag. Så näcta match blir Nyköping borta onsdagen den 22 januari.

Surahammars IF-Eskilstuna Linden HC 4-6 (0-4, 1-1, 3-1)
Skott: 21-30 (6-14-5-9, 10-7)