Bra match efter förutsättningarna

Sura gjorde en bra match efter förutsättningarna. Man hade ju 9 juniorer med och de killarna gjorde en bra insats.

Linden tar ledningen tidigt i perioden. men Sura gnetar på. Och kommer upp flera gånger i motståndar zonen. Man har två bra 2 mot 1 lägen. Tyvärr så slarvar man lite vid offensiva blå, när Linden gör sitt tredje mål. När det är 2 minuter kvar av perioden så tutar klickan plötsligt. Tydligen har man ställt in den på fel tid! Efter det får Sura ett PP på den följande tekningen. Så man avslutar perioden 5 mot 4. Spelet i PP blir lite slarvigt. Så man får inga bra chanser. För lite rörlighet i laget och för slarviga passningar. Skotten efter första perioden är beskedliga 7-5

Linden utökar sin ledning till 4-0 i mitten av perioden. Direkt efter Linden målet slår Jonathan Karlsson en öppnande passning från egen zon, som Joakim Landqvist sätter 15 sekunder efter Lindens 4-0. 5-1 kpmmer sen på en avaktande utvisning, Mot slutet av perioden fär Sura ett nytt PP. Man spelar mycket bättre och har ett riktigt bra läge framför Anders Olsson i kassen. Skotten 11-7.

Tredje perioden slutar 2-1, Sura gör ett reduceringsmål genom Jakob Forslund som tar vara på ett misstag i Lindens försvarzon. Han sätter den snyggt upp i krysset. I tredje perioden så luftar Sura alla juniorer. De killarna gör det bra. Sura dödar av det enda PP som Linden för. Där är man 100%-iga. Skotten i sista perioden 10-5 och totalt 28-17.

Ja nu gäller det att härda ut resterande del av säsongen. Det kommer ju tillbaka någon spelare till nästa vecka. Ny match hemma på onsdag, då kommer Malung på besök.

Eskilstuna Linden HC-Surahammars IF 7-2 (3-0, 2-1, 2-1)
Skott: 28-17 (7-5, 11-7, 10-5)