Tät match i Surahallen

Det blev en målfattig tillställning i Surahallen i kväll. Malung drog längsta strået på ett riktigt tur mål. En puck som studsade i sargen och gick in i Suramålet.

Efter en mållös första period, där skotten blev 4-15 så rasslade det till i andra perioden. Sura tog ledningen efter 4:49 i numerärt överläge genom Eric Viklund och Malung kvitterade 48 sekunder senare. Sen kom då den där studspucken som avgjorde matchen efter 17:18. Skotten efter andra perioden 8-9.

I sista perioden chansade Sura och plockade ut målvakten nå en kvittering. Men närmare en miss av öppet mål kom man inte. Skotten i sista perioden 4-9 och totalt 16-33.

Ja det börjar verkligen närma sig en vinst. Nu var det här Janne Svanbergs sista match i Surabåset! Från och med i morgon tar Patrik Julin över tränar sysslan. Vi passar på att tack Janne och Kent ”Knusse” Johansson för deras inhopp. Nu är det Suras tur att stå över helgens omgång. Så nästa match blir nästkommande onsdag, då möter man topplaget Nyköping i Surahallen.

Surahammars IF-Malungs IF 1-2 (0-0, 1-2, 0-0)
Skott: 16-33 (4-15, 8-9, 4-9)