Det vill sig inte mot Lindlöven

18:e raka förlusten mot Lindlöven inkasserades i kvällens match. Trots att Sura hade flera bra chanser, så saknas den där strumprullaren som borde gå in i bland. Men det är bara att fortsätta jobba, för chanser hade man i kvällens match.

Efter att Lindlöven tagit ledningen på ett tidigt powerplay genom Max Lalander efter 3:38, så radade Sura upp chanser framför Jonathan Frykholm i Lindlöven kassen. Men inte förrän André Astley Rydberg serverade Blake Luscombe kunde den senare spräcka nollan efter 10:17. Sen hade bägge lagen ett flertal tillfällen att utöka ledningen, men både Olivr Eriksson i Surakassen och Jonathan Frykhol i Lindlövens dito, satte stopp för flera mål i första perioden,. Skotten blev 7-9.

Redan efter 3:56 tog Lindlöven ledningen igen, Maksim Semjonov styr Max Lalanders skott som letade sig in bakom en skymd Oliver Eriksson, Där efter så var det som i den första perioden chanser åt bägge hållen. Skotten i andra perioden var 9-8.

Den tredje perioden stod och vägde hela tiden, lagen bytte chanser och Sura hade två numerära överlägen som man inte kunde förvalta, Man spelade med alldeles för små mariginaler. Så efter att forcerat fram en tekning i anfallszonen tog man timeout efter 18:15 och plockade ut Oliver Eriksson ur kassen. M

en Lindlövens Christoffer Anren får pucken på sitt benskydd och den stutsar fram till Alexander Sunnefors som kunde prick skjuta i tom kasse efter 18:21 och ridå. Sura chansade åter igen och plocka Eriksson ur kassen efter 18:46, men någom mer chans fick man inte.

Ja så här ser alla matche mot Lindlöven ut, väldigt jämna, men de drar det längsta strået i de senaste 18 matcherna. Så nu får man ladda om batterierna inför de avsluande veckorna som blir ganska tuffa eftersom det bliit en hel del matcher flyttade.

Så här ser scemat ut för resterande två veckor.
Onsdag 9 december Kumla hemma, lördag 12 december Grums borta, söndag 13 december Mariestad hemma, onsdag 16 december Malung borta, lördag 19 december Forshaga borta och avslutningsvis söndag 20 december Eskilstuna Linen hemma. Rena rama NHL tempot.

Surahammars IF-Lindlövens IF 1-3 (1-1, 0-1, 0-1)

2nd period
Goal 23:56 LIN 1 – 2 EQ 13 SEMJONOV, Maksim 8 LILLIEHÖÖK, Joakim 29 KOVALONOK, Alexander
Participation (On ice) LIN: 1 4 8 13 29 70 SUR: 7 16 22 23 65 81
Penalty 31:48 SUR 2 min. 33 UDD, Christofer Interference