Tre poäng mot Surahammar

Lindlöven inkasserade tre otroligt viktiga poäng i racet mot Allettan när man gästade bottenförankrade Surahammar!

Det var en stabil insats matchen igenom och det var egentligen aldrig någon fara.

Max Lalander presenterades sig tidigt i matchen, och efter 3

.38 in i första perioden och matchens första powerplay dundrade han in 0-1.
Det skulle dock inte dröja länge innan Lindlöven slarvar i uppspelet och forne Lindlövaren, André Astley Rydberg fångar upp pucken vid blålinjen och spelar Blake Luscombe som sätter 1-1.

Andra perioden lyckas Maxim Semjonovs styra in ett skott från Alexander Kovalonok. Resterande av perioden var mer eller mindre händelselös.

När tredje perioden börjar letar Surahammar kvittering. Frykholm är dock stabil, och Lindlöven gör det bra defensivt. Med två minuter kvar tar Sura ut målvakten för att öka på sina chanser att kvittera. Det tar bara några sekunder innan Alexander Sunnefors blockerar ett skott på benskyddet och kan enkelt lägga in 1-3 i öppen kasse.

Nästa match spelas på Lindehov mot Köping på söndag klockan 16:00. En enormt viktig match i seriens slutskede.

Ni ser den såklart via vår livesändning!