Borås: BHC föll med 3-5 mot ett starkt Vimmerby

Matchen inleds jämt lagen emellan de 10 första minuterna, men sen får Vimmerby fart framåt och vi har svårt att hänga med – tre snabba mål av Vimmerby blir som en riktig kalldusch och det tvingar fram till en Time-Out hos Borås redan efter 15 minuter. Andra perioden inleds och Borås jagar reducering, men det är istället Vimmerby som ökar på sin ledning och det står 0-4 på tavlan efter två spelade perioder. I tredje perioden lyckas Borås reducera 3 gånger och Vimmerby utökar med ytterligare ett mål. Matchen slutar 3-5 till våra gäste

r som åker från Borås med alla tre poäng. En match som BHC tappar redan i första perioden, vilket gör att man jobbar i en brant uppförsbacke under hela matchen. I tredje perioden visar dock boråsarna att ingenting är över förrän slutsignal lyder, men det räckte inte hela vägen denna gången. Vimmerby vinner eftermiddagens match välförtjänt.