Ny målvaktstalang ansluter!

Vi kan idag presentera >>Albin Mörck som Lindenspelare kommande säsong. Den lovande 20-åringen med Gävleklubben IK Huge som moderklubb har även hunnit med spel i Brynäs och Växjös organisationer. Den gångna säsongen var Albin även utlånad till Hockeyettanklubben Strömsbro där han stod tre matcher.

Sportchefen Krister Cederberg kommenterar senaste tillskottet:
– I Albin får vi en stor målvakt (190cm) som vill något med sin karriär. Han är ambitiös och vi tror han kommer fortsätta utvecklas ytterligare hos oss.

Vi ställde några frågor till Albin:

Hej, Albin. Välkommen till Eskilstuna och Linden Hockey!
– Tack så mycket!

Vem är Albin Mörck?
– Jag är en lugn och harmonisk kille på 20 år från Gävle som älskar att spela hockey. På sidan av hockey så gillar jag att umgås med familj och vänner men även titta på en del fotboll. Som ishockeyspelare så är jag en stor och lugn målvakt som älskar att vinna.

Vad kan Eskilstunapubliken förvänta sig av dig som spelare?
– De kan förvänta sig en väldigt inspirerad och spelsugen spelare som kommer att ge allt för att vinna och lyfta Linden till nya nivåer.

Varför väljer du att spela för Linden?
– De låter som en klubb som vill framåt i utvecklingen. Och att de tror på mig som spelare gör så att de var väldigt intressant och man vill vara en del av den resan, både för Lindens utveckling men också för min egen utveckling.