Vinst mot Linden!

Lindlöven tog sin tredje raka seger när man besegrade Eskilstuna Linden med 6-2 i Smehallen.

Den första perioden präglades av spel i lågt tempo av Lindlöven, trots det kunde man gå till pausvila med en 2-0 ledning.

I den andra perioden växlade Lindlöven upp tempot och skapade mängder av chanser utan att göra mål, sett till spelfördelningen hade man kunnat gjort både två och tre mål men det var Linden som gjorde periodens enda mål.

I den tredje perioden var man tillbaka i spelet från första perioden och som en följd av det kunde Linden kvittera med knappt åtta minuter kvar av matchen. Men Lindlöven kunde komma igen och tog återigen ledningen med 3-2 med 2,37 kvar av perioden och under återstående tid gjorde man ytterligare tre mål.

Nästa match är på onsdag hemma i Lindhov mot Forshaga.