Ludde och Emil förlänger med moderklubben!

Vi har glädjande nyheter att meddela från Borlänge Ishall. Ytterligare två kontraktsförlängningar är i hamn för säsongen 21/22.

 

Borlängegrabbarna Ludvig Östman och Emil Lind har skrivit på nya kontrakt för fortsatt spel i moderklubben!

 

Emil som kom tillbaka till moderklubben inför den förra säsongen från Allsvenska Södertälje SK är glad över att bli kvar i föreningen:

-Känns jättekul att få stanna i klubben ett år till. Ser fram emot att få möjligheten att utvecklas och ta nästa steg. Tror verkligen att vi är på rätt väg som lag och förening. Jag kommer att bidra med hårt jobb och ta ansvar för att laget ska bli framgångsrikt, säger Emil.

 

Stefan Gustafssons kommentar om att få behålla Emil i föreningen:  -Vi i Borlänge Hockey är stolta och glada att få ha kvar Emil i laget nästa säsong. Emil är en spelare med väldigt stor arbetskapacitet och sätter laget i första hand. Han är en spelare som kommer få stort förtroende i att leda offensiva spelet och helt övertygad om att han kommer vara en stor bidragande orsak till att vi vinner matcher, säger Stefan.

 

Halvarsbördige Ludvig Östman går därmed in på sin tredje raka säsong för Borlänge Hockeys A-lag och säger såhär om att det nya kontraket är påskrivet:  -Det känns bra, ska bli roligt med en säsong till i moderklubben. Känns som att vi har något bra på gång. Jag tror att både laget och jag kan utvecklas och ta nästa steg nästa säsong, säger Ludde.

 

Stefan Gustafsson är nöjd över att Ludde stannar i BHF:   -Ludvig är en karaktär som alla lag vill ha i sina lag. Står för tävling och hårt jobb i grunden, har utvecklat sitt offensiva spel och spelet med puck under två säsonger. Finns ytterligare steg som vi förhoppningsvis ska kunna ta tillsammans nästa säsong, avslutar Stefan Gustafsson.

 

Imorgon presenteras säsongens första nyförvärv, för senaste nytt kring lagbygget håll utkik på våra sociala medier!