Målvakt klar för Borlänge Hockey

Vi välkomnar 20 årige Oliver Norgren till Borlänge Hockey och Möjligheternas stad!

Oliver har Sala HK som moderklubb och är skolad i Avesta och Moras ungdomsverksamheter. Han har trots sin ringa ålder redan hunnit prova på spel i både HockeyEttan för Malungs IF och Kiruna AIF samt ett fåtal matcher för Mora IK i HockeyAllsvenskan.

Den senaste säsongen spenderade Oliver i IK Oskarshamns J20 Nationell lag där han spelade 10 matcher innan säsongen stängdes ner pga corona. Då valde Oliver att flytta upp till Lappland där han lånades in av Kiruna AIF där han spenderade resterande del av säsongen.

Nu har Oliver skrivit på för BHF och är glad över att vara här:

-Det känns grymt kul och spännande att skriva på för Borlänge Hockey. Det är en bra förening med bra ambitioner, därför känns det väldigt inspirerande att få möjligheten att representera Borlänge Hockey och ta nästa kliv i min karriär här, säger Oliver

Stefan Gustafsson är nöjd över att målvaktsparet är komplett:

-Oliver Norgren är en målvakt som jag haft förmånen att ha under min tid i Mora IKs juniorer, har sedan följt hans väg dit han är idag.
Ambitiös och vet vad han vill, bra kille som kommer smälta in bra i gruppen. Finns en stor potential i Oliver som målvakt och det ska bli kul att se honom utvecklas på seniornivå, avslutar Stefan Gustafsson.

Varmt välkommen till föreningen, Oliver!

Foto:Roland Nutti