HATTRICK I FREDRIKSHAMN OCH NYTT MÖTE IDAG

Igår gick första matchen i Danmark av stapeln och det blev en 4-5 seger i fulltid mot Fredrikshavn White Hawks. Det blir en intensiv vistelse i grannlandet då boråsarna ska ta sig an storlaget Aalborg Pirates idag. Nedsläpp kl. 15:00.

Så här säger tränare Janne Ericson om gårdagens vinst:

Härlig prestation och krigarinsats i 2:a och 3:e perioden och seger med 5-4.

Vi var inte med riktigt med i början av matchen och kanske hade vi lite för stor respekt för motståndarna. Adam i målet räddade oss i den första perioden. Vi hade ett bra snack i periodpausen och kom ut som ett helt annat lag i 2:a och 3:e perioden. Kul att vi kunde vända 4 gånger och komma tillbaka in i matchen och avgöra i slutet av sista perioden. Härlig moral och krigarinsats i laget. Extra kul att Adam gör en bra match i målet och att målskyttet lossnade för Gustav Jonsson som gjorde 3 mål och Simon Kämpe 2 mål. Jäkligt nyttigt och bra inför framtiden för oss att få möta sådant här motstånd.

Och så här säger han inför mötet mot Aalborg Pirates:

Johan Lantz startar i målet och Mark Corbett kommer in och gör sin första match för säsongen. Ålborg har slagit Fredrikshamn i träningsmatch under försäsongen och vi får räkna med en riktigt tuff och utvecklande match. Vi gör inga större förändringar i formationerna och hoppas självklart att vi kan prestera som mot Fredrikshamn. Alla vet vad som krävs så det gäller att släppa loss från början. Kul att se att spelarna och laget tar steg åt rätt riktning varje dag och det lovar gått inför framtiden.