Moduler är modellen för vår nya sponsor Expandia

Idag blev det klart att Expandia kliver in och blir en av Surahammars IF viktiga sponsorer kommande säsong. Expandia erbjuder snabb uthyrning av tillfälliga lokaler för skola, förskola, kontor och boende.

Expandia Moduler är ett etablerat begrepp på marknaden. Expandia erbjuder marknadens modernaste moduler där de på både kort och lång sikt kan lösa kundens lokalbehov. Företaget bildades redan 1987, har sitt huvudkontor i Västerås och har just nu 75 medarbetare i fyra olika länder.

Affärsidén med att snabbt kunna erbjuda kunderna tillfälliga lokallösningar i moduler som anpassas utifrån verksamhetens behov för att sen återanvändas till nästa kund är både lönsamt och miljömedvetet. Expandias koncept är populärt och företaget omsätter nu över 1 miljard och har mer än 20 000 moduler uthyrda runt om i världen.

Vi i Surahammars IF är glada och tacksamma över att Expandia vill vara med på vår resa mot nya mål, och vi uppmanar som vanligt dig som är supporter, företagare eller kommuntjänsteman med behov av tillfälliga och ändamålsenliga lokaler att använda dig av vår sponsor Expandia för bästa och snabbaste lösning.

För mer information om Expandias verksamhet se  https://expandia.se/

Text: Mattias Forsberg